Donats d'alta els nens hospitalitzats a Girona per consum de cocaïna

Segons els Mossos d'Esquadra la droga es trobava a l'abast dels menors, de 5 i 7 anys, a casa seva

Els dos nens de 5 i 7 anys de Cassà de la Selva ingressats a l'Hospital Josep Trueta de Girona des de diumenge passat per intoxicació per cocaïna ja han estat donats d'alta, informen fonts hospitalàries.

Segons els Mossos d'Esquadra, les primeres investigacions policials apunten que es va tractar d'un consum accidental perquè la substància estupefaent hauria estat a l'abast dels menors a casa seva.

Els Mossos d'Esquadra van detenir la mare com a presumpta autora d'un delicte relacionat amb els drets i deures familiars, i aquest dimarts està previst que el pare sigui interrogat pels agents de l'àrea d'investigació criminal (AIC) de Girona, que s'han fet càrrec del cas.

La intoxicació es va descobrir diumenge al matí gràcies a la propietària d'un bar de Cassà de la Selva, on hi havia la mare i els dos nens. La dona els va notar una actitud que va considerar molt estranya.

Per la seva banda, està previst que el pare sigui interrogat avui pels agents a la comissaria de Vista Alegre de Girona.

La policia va posar aquest cas en coneixement de la direcció general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), que va obrir un expedient informatiu sobre la família i que, a l'espera que es resolgui, ha dictaminat que els menors quedin sota la custòdia d'una familiar.