Publicitat
Publicitat

ICV acusa el Govern d’acceptar que es fumi en espais d’Eurovegas

El Govern ha detallat a ICV les modificacions legals que permetran fumar en "espais concrets" d'Eurovegas. S'intentarà blindar l'entrada a menors de 16 anys. El partit ha demanat compareixences

Quan ahir el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, va assegurar que ja s'havien superat totes les traves urbanístiques perquè Eurovegas s'instal·li al delta del Llobregat, també podia haver ampliat l'acord –només pendent dels "últims serrells"– a les modificacions legals que tenen a veure amb sanitat i que permetran que es pugui fumar "en llocs concrets" de les instal·lacions del macrocomplex d'oci i negoci.

Així ho va comunicar divendres de la setmana passada un alt càrrec de la màxima confiança del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell –el departament de la Generalitat que centralitza la negociació, juntament amb Presidència i Territori i Sostenibilitat–, al diputat d'ICV-EUiA, Joan Boada, i al tinent d'alcalde del Prat, Sergi Alegre. "Es modificarà tota la normativa que calgui amb la col·laboració de l'Estat", va explicar ahir Boada a l'ARA.

Podeu llegir-ho a l' ARA Premium.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de