CAOS AERI
Societat 04/12/2010

Iberia vol reprendre els vols transoceànics a la mitjanit

La companyia avança sis hores la represa respecte de les previsions que tenia aquest dissabte al matí

Acn
1 min

BarcelonaL'aerolínia espanyola Iberia espera començar a operar els vols de llarga distància a partir de la mitjanit, segons ha explicat en un comunicat. D'aquesta manera, s'avança sis hores respecte de les previsions que havia donat al llarg d'aquest dissabte segons les quals començaria a reprendre els vols a partir de les sis del matí.

La prioritat d'Iberia és recuperar gradualment l'operativitat dels vols amb destinació a Amèrica i a Sud-Àfrica i poder volar des de Madrid a Sao Paulo, Mèxic, Montevideo, Johannesburg, Buenos Aires i Santiago de Xile. Els vols d'arribada a Madrid s'han anat regularitzant i abans havien estat desviats a aeroports de Portugal. Pel que fa la seva franquiciada Iberia Regional Air Nostrum, l'empresa preveu reiniciar aviat els seus vols de Madrid a Bolonya i Gènova, i el vol entre Las Palmas i València.

Aquest dissabte a la tarda, Iberia té avions, tripulacions i clients repartits per tots els aeroports i hotels de la seva xarxa i l'objectiu és reconstruir aquest trencaclosques "amb la màxima celeritat", explica en un comunicat. Segons les previsions de la companyia, es preveu recuperar l'operativitat a partir d'aquest diumenge a les sis del matí.

La companyia tornarà els diners a tots els clients que no hagin pogut volar i té habilitats dos telèfons per a consultes: 902 400 500 i 902 100 988. S'hi poden sol·licitar canvis de bitllet sense cap penalització si es tenia plaça per volar entre tres i les sis de la tarda.

stats