Una dona en estat crític en l'incendi d'un pis a Barcelona

Els bombers investiguen les causes del foc a l'habitatge, situat al carrer Entença

Una dona ha quedat ferida en estat crític en un incendi al cinquè pis del bloc número 96 del carrer Entença de Barcelona. El foc s'ha produït a la cuina i després s'ha propagat per l'habitatge i per altres nivells de l'edifici. La dona ferida, que era a casa seva quan ha començat l'incendi, ha estat traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades de segon grau al 60% del cos.

Fins a les nou del vespre, encara hi havia sis persones confinades als seus pisos. La resta han estat evacuades pels bombers. A l'espera que finalitzi el confinament, no hi ha més afectats.

Segons han explicat a l'ARA alguns veïns, cap a quarts de vuit del vespre han sentit un "trencament de vidres" i de cop, han vist sortir fum per la part alta de l'edifici. També n'hi ha que parlen d'una "explosió". Els bombers ja han extingit i investiguen ara les causes del foc.

Els fets han passat a pocs metres d'on aquest dimecres a la nit hi va haver un apunyalament mortal, al número 92 del mateix carrer. La víctima era el propietari d'un prostíbul.