Societat 28/12/2011

Un diari local genera l'alarma en anunciar el tancament d'un CAP de Vilafranca del Penedès en una innocentada

La notícia falsa, publicada divendres passat al setmanari 'El 3 de vuit', va fer que alguns veïns truquessin a l'ambulatori. El departament de Salut nega rotundament la notícia en un correu electrònic enviat als mitjans

Ara
1 min
Notícia publicada al setmanari 'El 3 de vuit'

BarcelonaEl setmanari El 3 de vuitEl 3 de vuit de Vilafranca del Penedès va encendre l'alarma entre alguns veïns del municipi la setmana passada, després que en el número del passat divendres 23 publiqués una notícia volgudament falsa segons la qual el CAP Alt Penedès tancava temporalment a partir del 28 de desembre i per un període màxim de sis mesos per falta de finançament públic. Segons ha confirmat a l'ARA una treballadora de l'ambulatori, la notícia va fer que alguns veïns truquessin al CAP per corroborar la informació, que era una innocentada.

L'oficina de comunicació del departament de Salut ha aclarit a través d'un correu electrònic que es tracta d'una notícia falsa. A la nota neguen rotundament el tancament temporal del CAP i asseguren que el centre continuarà prestant la seva atenció com ha fet fins ara.

stats