Publicitat
Publicitat

Intenta cremar la casa dels seus pares perquè les cançons de Marilyn Manson l'adverteixen que aquests la mataran

Documents judicials expliquen que Christina Paz, de 29 anys, va reconèixer davant els investigadors que volia cremar la casa dels seus pares perquè estaven pensant de matar-la, un missatge que va obtenir de la música de Manson i NIN

Christina Paz diu que va creure que els seus pares volien matar-la a través de missatges que li van arribar per mitjà de la música rock , segons explica NME. Paz , de 29 anys , va ser arrestada després d'un incendi que va danyar seriosament la casa dels seus pares, a Texas, la setmana passada, i ara s'enfronta a un càrrec de delicte greu d'incendi .

El diari El Paso Times afirma que els documents judicials mostren que Paz va dir als investigadors que volia cremar la casa com a venjança contra els seus pares , perquè creia que estaven pensant de matar-la.

El 27 de desembre, suposadament, va vessar cola sobre un llit en una habitació abans d' encendre-la i, després, va entrar en una altra habitació per calar foc a les cortines .

Els documents judicials informen que Paz estava enfadada  amb els seus pares " per intentar-la matar el dia de Nadal, i que ells havien planejat sodomitzar-la i mutilar-la amb l'ajuda d'un veí ".

Quan se li va preguntar com sabia que els seus pares volien matar-la, Paz va respondre que se n'havia adonat "a través de la música de Marilyn Manson i Nine Inch Nails " .

No és la primera vegada

Anteriorment , la música de Marilyn Manson va ser etiquetada com un factor en la tragèdia de Columbine de 1999 per part d'alguns partits, perquè els autors dels trets eren fans d'aquest músic . Dos estudiants de l'escola de Colorado , Dylan Klebold i Eric Harris , van matar a trets 12 companys i un professor amb armes que ells mateixos van construir .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de