Publicitat
Publicitat

Ensenyament

Interior no autoritza la manifestació contra la interlocutòria del TSJC a Sant Andreu de la Barca

El Govern al·lega que no s'ha informat de la protesta amb prou antelació i que no hi ha cap motiu "extraordinari" que justifiqui la "urgència" de la convocatòria

El Departament d'Interior no ha autoritzat la manifestació en contra de la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i a favor del model d'immersió lingüística a l'escola, convocada per les JERC de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat).

Segons un escrit d'Interior en resposta a la petició de les JERC, al qual ha tingut accés l'ACN, la concentració no s'ha anunciat amb una antelació mínima de deu dies, tal i com estableix la normativa. A més, es considera que no hi ha cap causa "extraordinària" que permeti autoritzar la protesta per la via d'urgència. A les set de la tarda es preveu que se celebrin concentracions com aquesta davant tots els ajuntaments catalans.

Els organitzadors han assegurat que la convocatòria es manté, tot i no disposar del permís d'Interior. El portaveu d'ERC al municipi del Baix Llobregat, Jordi Albert, s'ha mostrat sorprès davant la comunicació rebuda per part d'Interior aquest mateix dilluns: "És cert que no som dins el termini, però com li ha passat a gairebé tothom". Albert recorda que la interlocutòria del TSJC es va fer pública a finals d'agost.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de