Societat 16/09/2011

Interior lliura a la fiscalia l'informe dels incidents del Parlament on consten 22 identificats

El cas serà investigat per l'Audiència Nacional

Acn
1 min

BarcelonaEl Departament d'Interior ha lliurat a la fiscalia l'informe elaborat pels Mossos d'Esquadra sobre els incidents del passat 15 de juny al Parlament, quan un grup d'indignats van intentar impedir l'accés dels diputats a la cambra catalana. Segons ha pogut saber l'ACN, aquest informe inclou la identificació de 22 persones que, segons els Mossos, haurien comès algun tipus de delicte en aquells fets.

Després dels fets, el conseller d'Interior, Felip Puig, va anunciar que es procediria a identificar els responsables dels aldarulls i ara s'ha decidit remetre tota la informació a la justícia. El cas serà investigat pel jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, després que li ho demanés la fiscalia.

Aquest divendres també ha transcendit que la Fiscalia Superior de Catalunya creu, que la càrrega policial dels Mossos d'Esquadra contra els indignats concentrats a la plaça de Catalunya el passat 27 de maig va ser "desproporcionada i excessiva". El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), però, no considera que hi hagi "indicis" per actuar contra el conseller d'Interior, Felip Puig.

stats