Publicitat
Publicitat

Interior no dóna per tancat el cas d'Ester Quintana i manté una altra línia d'investigació

Jordi Jané assegura en una entrevista al 3/24 que portaran les conclusions a Fiscalia

La conselleria d'Interior no dóna per tancat el cas Quintana. Tot i que el jutge va absoldre els Mossos d'Esquadra que van ser acusats, Interior manté oberta "una altra línia d'investigació" sobre les lesions que va patir a l'ull Ester Quintana. Això vol dir que, quan la investigació s'acabi, la conselleria portarà les conclusions a Fiscalia.

"Això no pot quedar com si no hagués passat res. La reparació de la justícia encara està pendent. El cas no està tancat", ha subratllat el conseller d'Interior, Jordi Jané, en una entrevista al 3/24, en què ha afegit que "el cas tindrà recorregut en el futur". En aquest sentit, ha assegurat que "hi ha sospites que els autors de les lesions que va patir Quintana podrien ser persones diferents de les que van ser jutjades".

L'Audiència de Barcelona va absoldre el 27 de maig els dos mossos, després d'assumir que la dona podria haver estat ferida tant per un projectil de precisió com per una pilota de goma i d'entendre que hi havia dubtes sobre quin agent va disparar l'arma.

Més continguts de