Publicitat
Publicitat

Transport

Una avaria obliga a aturar durant una hora la circulació de trens entre Sants i l'Hospitalet

Quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda s'ha detectat una incidència ferroviària a l'estació de l'Hospitalet i, al cap d'una hora, Renfe ha pogut restablir la circulació, que progressivament anirà recuperant la normalitat


La circulació de trens de les línies de Rodalies de les línies R1, R3, R4 i R7 entre les estacions de Sants i l'Hospitalet ja ha estat restablerta després que una avaria en el sistema de gestió del trànsit hagi obligat a aturar el servei quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda. L'afectació ha començat a les 17.50 hores a causa d'una "incidència que afecta a la infraestructura a l'estació de L'Hospitalet de Llobregat", segons ha informat Renfe. La circulació s'ha restablert al cap d'una hora i progressivament s'anirà recuperant la freqüència de servei. 

Tècnics del Control de Trànsit Centralitzat (CTC) d’Adif han detectat a les 17,52 hores una pèrdua de comprovació de l’enclavament que regula el pas i els moviments de trens en l’estació, així com les instal·lacions de seguretat i comunicacions i els sistemes de senyalització.  És per això que. per raons de seguretat, s’ha decidit interrompre la circulació ferroviària al seu pas per l’estació de L’Hospitalet de Llobregat.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de