Transport
Societat 09/05/2011

Una avaria obliga a aturar durant una hora la circulació de trens entre Sants i l'Hospitalet

Quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda s'ha detectat una incidència ferroviària a l'estació de l'Hospitalet i, al cap d'una hora, Renfe ha pogut restablir la circulació, que progressivament anirà recuperant la normalitat

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La circulació de trens de les línies de Rodalies de les línies R1, R3, R4 i R7 entre les estacions de Sants i l'Hospitalet ja ha estat restablerta després que una avaria en el sistema de gestió del trànsit hagi obligat a aturar el servei quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda. L'afectació ha començat a les 17.50 hores a causa d'una "incidència que afecta a la infraestructura a l'estació de L'Hospitalet de Llobregat", segons ha informat Renfe. La circulació s'ha restablert al cap d'una hora i progressivament s'anirà recuperant la freqüència de servei.

Tècnics del Control de Trànsit Centralitzat (CTC) d’Adif han detectat a les 17,52 hores una pèrdua de comprovació de l’enclavament que regula el pas i els moviments de trens en l’estació, així com les instal·lacions de seguretat i comunicacions i els sistemes de senyalització. És per això que. per raons de seguretat, s’ha decidit interrompre la circulació ferroviària al seu pas per l’estació de L’Hospitalet de Llobregat.

stats