Societat 25/08/2012

Intervenen a Roses una tona de material destinat al 'top manta'

En l'operatiu policial s'han identificat cinc persones i s'han aixecat vint actes de comís d'objectes per a la venda ambulant

Acn
1 min

RosesEls Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roses han intervingut una tona de material que estava destinat a la venda ambulant.

En l'operatiu, que els Mossos i la Policia local van dur a terme el passat 22 de juny per controlar els punts de venda il·legal de material, es van identificar cinc persones i es van aixecar vint actes de comís d'objectes per al 'top manta'. Aquesta actuació conjunta s'emmarca dins dels dispositius que es porten a terme periòdicament al passeig marítim de Roses entre els dos cossos policials.

En aquesta ocasió, agents dels dos cossos policials van poder comissar gairebé una tona d'objectes entre els quals ulleres de sol, roba, bosses de mà, rellotges i dispositius làser. També es van identificar cinc persones i es van aixecar vint actes de comís d'objectes per a la venda ambulant

La coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes de venda il·legal que es puguin produir en el futur ja sigui al mateix passeig marítim de Roses o en altres carrers de la població.

stats