Publicitat
Publicitat

Intervenen més de 86.000 euros a l'aeroport del Prat amagats en quatre pots de llet en pols

La Guàrdia Civil els va comissar a un ciutadà xinès que viatjava a Xangai i que va dir que desconeixia que s'havien de declarar

Agents de la Guàrdia Civil van intervenir el 12 d'abril, en el marc d'un filtre de seguretat a l'aeroport del Prat, 86.150 euros amagats en quatre pots de llet en pol. Un ciutadà xinès, veí de Santa Coloma de Gramenet, pretenia segons el cos policial agafar un vol cap a Xangai sense haver declarat els diners.

Els agents, alertats pels vigilants de seguretat encarregats de revisar passatgers i equipatge, van fer un escorcoll exhaustiu de l'equipatge de l'individu i hi van trobar els pots de llet en pols, a dins dels quals hi havia diversos paquets de diners embolcallats amb paper d'alumini.

L'home va declarar que desconeixia l'obligació legal de declarar els diners abans de treure'ls del país. Els diners intervinguts estaven desglossats en 163 bitllets de 500 euros, 13 bitllets de 200 euros, 20 bitllets de 100 euros i 1 de 50.

Els agents van instruir acta per la presumpta comissió d'una infracció administrativa a la Llei de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de