Investiguen la mort d'una dona que va aparèixer esquarterada en una maleta en un incendi a Madrid

La Policia Nacional encara no ha aconseguit identificar la víctima ni els presumptes autors del crim

La Policia Nacional investiga qui és la dona que va aparèixer morta a l'interior d'una nau que es va incendiar a l'agost al districte d'Usera de Madrid. El cos va aparèixer esquarterat a l'interior d'una maleta. De moment, els investigadors tampoc han pogut identificar els responsables del crim, segons ha informat a l'agència Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de Policia.

La troballa es va produir el 13 d'agost passat al migdia al carrer Sebastián Gómez, al barri d'Almendrales de Madrid. Els bombers van extingir un petit incendi en una nau de dues plantes després d'una trucada dels veïns. Després d'apagar el foc van avisar la Policia Nacional, que va trobar a la planta subterrània una maleta coberta i al voltant un bassal de sang. A l'interior de la maleta hi havia el cos esquarterat de la víctima, que estava recobert amb un producte per accelerar l'acció de les flames i desfer-se del cos.

Tot i les proves practicades a la víctima, encara no han aconseguit identificar-la ni localitzar els presumptes autors de la mort. Segons ha publicat el diari 'La Razón', la policia sí que ha localitzat el propietari de la nau, que l'hauria llogat a diverses persones en els últims mesos.