Societat 08/03/2012

Investiguen un empresari de l'oci infantil de Lloret acusat d'abusos sexuals a menors

El jove, de 29 anys, queda en llibertat després de prestar declaració a la comissaria de Blanes

Efe
1 min

BlanesEl veí de Lloret de Mar detingut pels Mossos d'Esquadra per una acusació d'abusos sexuals a menors ha quedat en llibertat després de prestar declaració judicial.

El detingut, de 29 anys, s'encarregava de muntar activitats per a nens per a l'Ajuntament de la localitat o per a entitats privades.

Segons han confirmat a Efe fonts municipals, el detingut és un empresari molt conegut de la localitat que regenta una empresa dedicada a activitats d'oci infantils i juvenils.

Va ser denunciat per una família per abusos a un nen i ahir va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i va passar la nit a les dependències policials de Blanes (Selva).

El detingut s'ha presentat moltes vegades a concursos convocats pel consistori per organitzar activitats per a menors i l'última activitat municipal que va organitzar va ser el Parc Infantil de Nadal (PIN).

A més, té un contracte de serveis amb l'Ajuntament de Lloret per subministrar monitors per a diferents activitats del Punt d'Informació Juvenil de la localitat.

Avui ha passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Blanes i ha quedat en llibertat després de declarar.

stats