SUCCESSOS
Societat 16/09/2013

Investiguen quinze menors pel suïcidi d'una nena de 12 anys a Florida (EUA)

Les noies haurien assetjat la víctima, companya d'escola, durant més d'un any a través de les xarxes socials

Efe
1 min
El suïcidi de la jove de 12 anys ha commocionat les xarxes socials./ @WTSP10News

Lakeland (EE.UU)Les autoritats de Florida (EUA) investiguen quinze noies menors d'edat després del suïcidi d'una nena, companya d'escola de les investigades, que suposadament no va suportar l'assetjament al qual va ser sotmesa durant més d'un any a través de les xarxes socials. Segons la investigació, un dia abans de suïcidar-se, la menor va escriure: "Estic morta. Saltaré. No puc més".

El cap de la comissaria del comtat de Polk, Grady Judd, ha informat en roda de premsa que, després de la mort de Rebecca Sedwick, de 12 anys, els investigadors van revisar els comptes de les xarxes socials i van trobar missatges dirigits a ella com "Què estàs fent viva encara?" o "Per què encara no t'has matat?".

Sedwick, veïna de la ciutat de Lakeland, no va tornar a casa en sortir de l'escola el passat 9 de setembre. Després d'una recerca que es va allargar durant hores, el seu cos va ser trobat sense vida. Segons diversos informes policials, la noia va ser objecte de burles i assetjament i, fins i tot, va presentar una denúncia el novembre passat per agressions que havia rebut per part d'altres estudiants de l'escola. Els investigadors van descobrir que Sedwick havia canviat el seu nom a les xarxes pel de "la noia morta" i que havia penjat fotografies a la xarxa amb navalles als braços i estirada sobre les vies del tren.

A Florida hi ha lleis que preveuen càrrecs criminals contra l'assetjament a través d'internet. El suïcidi és la tercera causa de mort entre els joves de 10 a 24 als Estats Units, un país on cada any 157.000 nens i joves són atesos per intents de suïcidi.

stats