Investiguen presumptes fugues de droga del dipòsit de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

La Policia Nacional ha començat a interrogar alguns agents

Un jutjat de Sabadell investiga si s'han produït sortides de droga il·legals del dipòsit de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sabadell i ha ordenat interrogar vuit agents del cos, segons ha avançat 'La Vanguardia' i han confirmat a l'ARA fonts de la policia espanyola, que és el cos a qui s'ha encarregat la investigació. De moment, la Policia Nacional ha començat a interrogar alguns agents, però no s'ha detingut ningú i encara s'ha de tancar l'informe policial.

La investigació va començar després que els mateixos Mossos detectessin diferències de pesatge inicial i final d'alguns lots de droga comissats que es guardaven al magatzem. Es tracta del principal dipòsit que té el cos de substàncies estupefaents intervingudes mentre les investigacions judicials estan obertes i fins que no hi ha sentència.

La Divisió d'Assumptes Interns dels Mossos va portar aquests pesatges al jutge, que finalment va decidir encarregar la investigació a la policia espanyola. Fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya han confirmat que el jutge manté oberta la causa per un delicte contra la salut pública, tot i que de moment no hi ha ningú investigat. De moment, segons fonts del departament d'Interior consultades per l'ARA el cos policial català no té oberta cap investigació interna i està pendent de l'evolució de la investigació judicial.