Societat 06/06/2012

Isona Passola prepara un documental que explicarà "les bondats i les virtuts" del corredor mediterrani

La productora de 'Pa negre' considera que el corredor "ajudarà tot el continent"

Auri Garcia Morera
1 min
MAS ENTREGA VINT-I-CINC CREUS DE SANT JORDI El president de la Generalitat, Artur Mas, va entregar ahir les Creus de Sant Jordi al Palau de la Generalitat. Una de les premiades -a la fotografia- va ser Isona Passola, productora de Pa negre. Mas va advertir que s'està entrant en un "canvi d'època" que requerirà noves actituds i "aprendre a fer les coses de manera diferent".

L'Hospitalet de LlobregatLa productora Isona Passola ha anunciat aquest dimecres que prepara un documental que explicarà "les bondats i les virtuts" del corredor mediterrani. El treball, d'una hora de durada, es dirà 'Por donde pasa el futuro' i abordarà els avantatges que suposa aquesta infraestructura per a les regions del mediterrani i per a tot Europa. Segons Passola, el corredor significa una nova manera d'entendre Europa des del punt de vista polític i social, i és "un projecte col·laboratiu que ajudarà tot el continent".

En una jornada de debat sobre el corredor mediterrani organitzada per l'associació empresarial Ferrmed dins del Saló de la Logística, el secretari general d'aquesta entitat, Joan Amorós, ha explicat que va ser Passola qui es va posar en contacte amb ell perquè volia fer alguna cosa sobre el corredor. Abans de projectar un 'teaser' del documental, que tot just s'està començant a rodar, Amorós ha demanat a les institucions que hi col·laborin amb material de vídeo i també aportant-hi finançament.

stats