Publicitat
Publicitat

Ja tenim els guanyadors del concurs 'Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així..."

Entre els participants en el projecte del Museu de la Música i l'ARA hem sortejat quatre paquets d'entrades per a concerts

 

Els guanyadors entre els participants en el projecte  'Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així...' han estat aquestes famílies:

Paquet A (dos paquets):

Família Modroño Preixens, de Lleida
Família Capdevila, de Bellpuig


Paquet B (dos paquets):

Família Sastre, de Mora la Nova
Família Sánchez, de Sabadell

---------------------

Descripció dels premis

2 paquets A, formats per:

  • 4 entrades per visitar el Museu de la Música de Barcelona (fins al 31 de juliol 2015).

  • 4 entrades per el 'Concert d'Any Nou' de la Banda Municipal de Barcelona / diumenge 4 de gener 2015, a les 18h - Sala 1 Pau Casals de L'Auditori / dirigit per Salvador Brotons amb obres de Bizet, Txaikovsi i Strauss.

  • 4 entrades pel concert familiar de L'Auditori: Educa Somnis de Músic / dissabte 17 de gener 2015, a les 12h - Sala 1 Pau Casal de L'Auditori.


2 paquets B, formats per:

  • 4 entrades per visitar el Museu de la Música de barcelona (fins al 31 de juliol 2015).

  • 4 entrades per al 'Concert d'Any Nou' de la Banda Municipal de Barcelona / diumenge 4 de gener 2015, a les 18h - Sala 1 Pau Casals de L'Auditori / dirigit per Salvador Brotons amb obres de Bizet, Txaikovsi i Strauss.

  • 4 entrades pel concert familiar de L'Auditori: Educa Somnis de Músic / dissabte 24 de gener 2015, a les 12h - Sala 1 Pau Casal de L'Auditori.


El sorteig s'ha dut a terme avui, 29 de desembre de 2014 i, com estava establert a les bases, fem pública la relació de premiats. Els afortunats rebran un correu electrònic a l'adreça amb la qual estan registrats.

Els guanyadors podran recollir els paquets d’entrades a la recepció del Museu de la Música, situat a L’Auditori, a partir del 2 de gener 2015 en el seu horari habitual d’obertura. Per a més informació consulteu la web del Museu de la Música

Més continguts de