Societat 25/08/2012

Joan Gaspart: "La falta de transport després del partit del Barça no perjudica la imatge de Barcelona"

El president de Turisme de Barcelona no creu que la falta de metro després de la Supercopa, que va afectar milers de turistes, danyi la imatge de la capital catalana

Ara
1 min
El president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, acompanyat de Sònia Recasens, tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Barcelona, i Pere Duran, director general de Turisme de Barcelona.

BarcelonaEl president de Turisme de Barcelona i expresident del Barça va parlar ahir amb l'ARA per comentar la falta de transport públic després del partit del Barça i el Reial Madrid, el dijous, que va agafar milers de turistes desprevinguts. "La imatge de Barcelona està per sobre d'aquestes coses", va dir Gaspart que va voler desdramatitzar els incidents i va explicar que "això passa en moltes ciutats d'Europa".

Per al president de Turisme de Barcelona, la responsabilitat dels fets recau sobre l'Ajuntament de la ciutat i va assegurar que va ser un error "de previsió", ja que "feia molts dies que se sabia que el partit acabaria tard".

El Govern també va advertir que podria forçar als clubs de futbol a pagar el cost d'ampliar l'horari del metro si es continuen programant partits d'alt risc en horaris "absurds".

Podeu llegir-ho a l'ARA PREMIUM

stats