CIMERA CONTRA LA LLEI WERT
Societat 28/05/2013

Herrera: "La reforma de Wert ha dit amén a les pressions de la jerarquia eclesiàstica"

El líder d'ICV-EUiA fa 9 propostes al Govern per esmenar la llei Wert i assegura que "combatrà" la segregació per motius lingüístics

S. Sánchez / O. March
1 min

BarcelonaEl coordinador nacional d'ICV i president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha denunciat aquest dimarts, a la sortida de la cimera contra la llei Wert, que la reforma del minsitre "ha dit amén a les pressions de la jerarquia eclesiàstica". Herrera ha considerat que "combatrà" la segregació a l'escola per motius lingüístics.

El líder ecosocialista ha retret al Govern que no hagi volgut explicar com s'està desenvolupament la llei d'educació de Catalunya i ha demanat solucions urgents per les beques menjador. "Hi ha nens que, a Catalunya, no tenen garantits els tres àpats. A Andalusia, això s'ha garantit per llei", ha assegurat Herrera, que també ha exigit que se solucioni el problema de les substitucions.

Herrera ha reclamat al Govern que suspengui els concerts d'escoles d'elit –"moltes són de l'Opus Dei"– per tal d'obtenir entre 25 i 30 milions d'euros que haurien d'anar destinats a les beques menjador i a les substitucions.

El portaveu d'ICV al Congrés, Joan Coscubiela, es reunirà demà amb el minsitre Wert per traslladar-li la seva opinió sobre la reforma educativa.

stats