Joaquim Benítez, acusat en el cas Maristes: "Em sap greu que em deixessin seguir a l'escola. Reconec que va ser un error brutal"

L'exprofessor d'educació física dels Maristes Sants-Les Corts denunciat per abusos a menors i que va fer esclatar el cas Maristes dona la seva versió del cas en una entrevista a 'El Periódico'

Un any després de l'esclat del cas Maristes, Joaquim Benítez, l'antic professor d'educació física dels Maristes de Sants-Les Corts denunciat per abusos a menors, ha donat la seva versió del cas en una entrevista a 'El Periódico' publicada aquest diumenge. "Els Maristes coneixien la meva debilitat. Si m'haguessin despatxat, ho hauria agraït", afirma. Pel que fa a la reacció dels responsables del centre en un dels casos, diu que "van creure que el meu problema era una situació passatgera perquè acabava de trencar amb la meva xicota".

Joaquim Benítez serà l'únic docent del centre acusat de pederàstia que serà jutjat. Està a l'espera de saber la data del judici i haurà de respondre per les quatre últimes víctimes. La majoria de les prop de 20 denúncies que es van presentar contra ell van ser arxivades perquè els casos havien prescrit. "Em sap greu que em deixessin seguir a l'escola", explica Benítez. "Reconec que va ser un error brutal". "Estic imputat i pagaré. Ha passat molt temps. Pagaré com a imputat, i pagaré de debò. A més, desitjo fer-ho", subratlla.

Podeu llegir l'entrevista completa en aquest enllaç.