Jordi Roglá deixa la direcció general de Càritas de Barcelona

Va assumir la direcció l'any 2004 després de ser nomenat per Martínez Sistach, qui li ha agraït la seva "aportació i dedicació" al llarg d'aquests anys

L'actual director de Càritas, Jordi Roglá, deixarà el càrrec al final d'aquest curs. Segons ha informat l'entitat, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha acceptat la renúncia de Roglá, que ha estat al capdavant de la institució després de deu anys de "fructuosa i eficaç dedicació". L'entitat també ha destacat el "guiatge i el traspàs d'activitats" de les diòcesis veïnes de Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Roglá va assumir la direcció de Càritas l'any 2004 després de ser nomenat pel mateix Martínez Sistach, qui li ha agraït la seva "aportació i dedicació" al llarg d'aquests anys. Salvador Bacardit, l'actual Delegat diocesà de Càritas, exercirà interinament les funcions de Roglá fins al nomenament del seu substitut, que de moment es desconeix.

En el comunicat, Càritas ha destacat que el fins ara president de l'entitat ha sabut fer front "a grans dificultats i forta crisi econòmica, donar un caire de presència pública i social a la tasca de l'entitat, vinculada als problemes més punyents avui dia, particularment amb els més desvalguts de la nostra societat".