Societat 23/07/2011

Josep Cuní diu adéu a TV3 a ritme de 'My way'

à.g.m.
1 min
Josep Cuní s'acomiada després de set anys en antena a Els matins .

Barcelona."Avui ets més important que el president de la Generalitat", etzivava Pilar Rahola a Josep Cuní ahir a Els matins de TV3, amb el president Artur Mas de cos present -era l'entrevistat del dia- i amb unes llàgrimes encara recents pel fet d'haver-se d'acomiadar després de set anys de singladura conjunta. "Ets el puto amo", reblava la col·laboradora, amb l'aval de les audiències d'un programa líder a la seva franja.

Cuní va poder controlar l'emoció. En el seu discurs de comiat, va recordar que ell plegava però que el programa continuaria al setembre, amb Ariadna Oltra i Helena Garcia-Melero al capdavant. També va tenir paraules d'agraïment per a l'equip i la direcció de TV3: "No seria lògic i no seria sensible per part meva si no recordés set anys i 1.620 programes de vivències molt enriquidores, gràcies a la cohesió d'un equip i a les direccions de TV3, sempre confiades i respectuoses amb els professionals, i gràcies als espectadors, que han anat creixent, sense les aportacions del quals, crítiques, d'elogi o silents, això no hauria estat possible", va assegurar.

"És l'hora d'un adéu que no vol ser per sempre, sinó, com diu la cançó [sonava el My way, de Frank Sinatra], només per un instant, fins que vostès vulguin". Aquesta va ser una de les discretes referències al seu futur, que passa per liderar un nou programa a 8TV, on també combinarà informació i entreteniment, i que la cadena del Grupo Godó emetrà entre les set i les deu del vespre, també amb Pilar Rahola com a principal adlàter.

stats