Publicitat
Publicitat

Josep Maria Garrell, nou rector de la Universitat Ramon Llull

El nou rector és doctor en enginyeria electrònica i ha agafat el relleu d'Esther Giménez-Salinas

El patronat de la Universitat Ramon Llull (URL) ha nomenat aquest dijous al vespre Josep M. Garrell i Guiu com a nou rector. Garrell succeeix així Esther Giménez-Salinas, rectora d'aquesta universitat des del 2002 i que ha esgotat el seu mandat, segons el que preveuen els estatuts del centre.  L'acte de presa de possessió tindrà lloc el proper dia 5 d'octubre.

Garrell (l'Espluga del Francolí, 1969) és doctor en enginyeria electrònica i professor catedràtic de la URL i ha estat nomenat rector després de rebre l'informe favorable de la junta de govern. El seu mandat s'iniciarà el proper 1 d'octubre.

El nou rector va emmarcar la seva tesi doctoral en el context de l'arquitectura dels computadors, de la microelectrònica i les tècniques d'aprenentatge automàtic. Aquest camp de recerca requeria un maquinari inexistent encara a l'Estat espanyol, cosa que el va portar a sol·licitar i guanyar una beca de supercomputació de la Fundació Catalana per a la Recerca per fer ús del Centre de Supercomputació de la Carnegie Mellon University, a Pittsburgh (EUA).

Durant el mandat de la doctora Esther Giménez-Salinas, la URL s’ha caracteritzat per la consolidació de la seva estructura, pel reconeixement dels agents socials i les administracions i per una plena integració en el sistema universitari, tant català com de l'estat espanyol, tal com remarca la universitat en un comunicat.


 


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT