SOCIETAT
Societat 20/01/2012

El president de l'ICS cobrava el doble que Artur Mas com a director del hòlding Innova de Reus, segons la SER

Josep Prat guanyava uns 280.000 euros. Va renunciar al càrrec la setmana passada per la incompatibilitat en els càrrecs públics i privats

Ara
1 min

BarcelonaEl president de l'Institut Català de la Salut, Josep Prat, cobrava uns 280.000 euros com a director general del hòlding Innova de Reus, segons ha informat la Cadena SER. Diverses fonts consultades per la cadena han confirmat la xifra, que gairebé dobla el sou del president de la Generalitat, Artur Mas. Les mateixes fonts asseguren a la SER que el sou és el normal per a un alt càrrec d'una empresa.

Prat va dimitir fa uns dies com a director general del hòlding d'empreses de Reus, anomenat Innova, i també com a director de serveis de l'Ajuntament reusenc. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va reconèixer que el govern es trobava en una situació "incòmoda" i que ara s'enceta una "nova etapa" en la qual podran dedicar-se amb "tranquil·litat" i "rigor" a reconvertir Innova.

La renúncia va arribar just després que la CUP presentés denúncia a la Fiscalia de l'Estat per l'"opacitat" en els comptes d'Innova i la "incompatibilitat" en els càrrecs públics i privats que compaginava Prat, que també era conseller d'USP Hospitales, una de les grans empreses privades espanyoles del sector hospitalari, filial d'una multinacional nord-americana.

stats