Societat
Societat 07/12/2011

Les Terres de l'Ebre es bolquen en els afectats de l'Aldea

Han creat l'esdeveniment a Facebook 'Davant el desastre, salvem l'Aldea' i proposen fer despesa al poble per augmentar els ingressos dels comerços

Ara
1 min

BarcelonaLes xarxes socials s'han convertit en el motor per promoure iniciatives solidàries amb l'objectiu de recaptar fons per als afectats de l'Aldea. Gairebé 200 persones s'han inscrit a l'esdeveniment de Facebook Davant el desastre, salvem l'Aldea, que proposa fer despesa al poble per augmentar els ingressos dels comerços. Així, conviden a posar gasolina a la benzinera del poble, fer algun àpat o cafè als bars i restaurants del poble o fer la compra del menjar als comerços de la vila. La pàgina també convida a donar aliments a l'Ajuntament perquè els pugui repartir entre els afectats i han facilitat dos números de compte per fer aportacions solidàries.

L'organització solidària Càritas segueix repartint lots de menjar entre alguns dels afectats, sobretot persones ancianes que no disposen de recursos per comprar aliments. 
De fet, Càritas pot afrontar aquesta demanda de menjar perquè en la jornada Gran Recapte organitzada pel Banc d'Aliments de Catalunya, la seu de L'Aldea va recollir més de 1.100 quilograms de productes alimentaris.

El Nàstic de Tarragona (Tarragonès) també ha anunciat que recollirà fons i aliments per als afectats de l'Aldea a les seves oficines i a la seva botiga. Les persones que hi col·laborin rebran una entrada gratuïta per al partit contra el Còrdova de dissabte que ve.

stats