Publicitat
Publicitat

L'ADN del nadó d'una dona violada permet trobar-ne l'agressor

L'atacant és a la presó des de fa mesos a l'espera de ser jutjat

El jutjat d'instrucció número 2 de Cervera ha resolt una agressió sexual a Tàrrega (Lleida) després de comparar l'ADN del presumpte agressor amb el del nadó que la víctima va tenir com a conseqüència de la violació. Els fets es remunten a finals del 2012, quan la víctima, una noia que llavors tenia uns 16 anys, va ser assaltada per un desconegut a la porta d'un pub de la capital de l'Urgell, ha avançat aquest dimecres el diari 'Segre'.

Les proves d'ADN van permetre que el jutjat de Cervera processés l'acusat a principis d'aquest any, i des de llavors es troba al Centre Penitenciari de Ponent a l'espera de ser jutjat. Segons la denúncia, el presumpte agressor va portar la noia a un descampat, on la va agredir. La menor no va dir res a ningú i quatre mesos després després va anar al CAP de Tàrrega amb la seva mare perquè tenia molèsties i marejos, i va ser allà quan es va saber que estava embarassada.

La noia va explicar llavors als seus pares que quatre mesos enrere havia estat violada, i els seus progenitors van presentar la denúncia. La jove va assegurar que no coneixia l'agressor abans de l'atac, i quan els Mossos li van ensenyar diverses fotografies de sospitosos en va identificar un com l'home que l'hauria violat en un descampat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de