SUCCESSOS
Societat 12/02/2011

L'Ajuntament de Barcelona condemna la mort de la dona en ser apunyalada per seva parella al barri de Gràcia

L'Ajuntament de Barcelona ha condemnat la mort violenta d'una dona al barri de Gràcia per part del seu company sentimental ahir a la tarda. Després d'una baralla entre la parella, el company sentimental suposadament va apunyalar la dona i ell en va resultar ferit i traslladat a l'hospital en qualitat de detingut.

Redacció
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha condemnat la mort de la dona aquest divendres després de ser apunyalada a mans de la seva parella sentimental. Així mateix, l'alcalde expressa el seu condol a la família de la víctima.

Els fets es van produir a dos quarts de sis de la tarda en un habitatge del carrer Sant Antoni Maria Claret, al barri de Gràcia, després d'una baralla entre l'agressor i la víctima, tots dos de nacionalitat dominicana. El consistori recorda que la violència masclista és una vulneració dels drets humans més fonamentals i demana a la societat que rebutgi qualsevol manifestació de violència i actuï de forma contundent per tal de no tolerar cap manifestació que la justifiqui.

L'Ajuntament demana a totes les dones que sol·licitin l'ajuda necessària davant qualsevol indici de perill i recorda l'existència d'un conjunt de recursos i serveis d'atenció a les dones a Barcelona (www.bcn.cat/dones), entre els que destaquen, entre d'altres, els deu Punts d'Informació i atenció a les dones (PIADS) i l'Equip d'Atenció a les Dones (EAD).

També es disposa de la Línia d'atenció a les dones en situació de violència 900 900 120, un servei, que funciona les 24 hores del dia i els 365 dies l'any, ofereix atenció de forma gratuïta i confidencial a totes les dones que puguin patir una situació de violència masclista en qualsevol de les seves manifestacions.

stats