Societat 09/02/2011

L'Audiència de Lleida condemna a 7 anys de presó l'acusat de violar i agredir la seva dona reiteradament durant 2 anys

L'acusat va assegurar durant el judici que les relacions sexuals van ser consentides i va negar haver agredit la dona amb un ganivet i haver-la amenaçat de mort

Acn
2 min
L'acusat durant el judici celebrat el 19 de gener a l'Audiència de Lleida.

LleidaL'Audiència de Lleida ha condemnat l'home acusat de violar i agredir la seva dona en múltiples ocasions durant el 2009 i el 2010 a 7 anys i 9 mesos de presó per agressió sexual, maltractament i amenaces. També li imposa una indemnització de 6.000 euros i la prohibició d'aproximar-se o comunicar-se amb la seva exparella durant més de 13 anys. L'home, de 32 anys i origen romanès, va negar els fets durant el judici que es va celebrar el 19 de gener i va assegurar que les relacions sexuals eren consentides. La víctima, en canvi, va explicar que el seu marit la va agredir i violar. Tant fiscalia com acusació particular demanaven per a l'acusat 24 anys i mig de presó i la defensa, sis mesos per maltractaments.

L'Audiència de Lleida ha condemnat l'acusat a 6 anys i 3 mesos de presó pels delictes d'agressió sexual, a 9 mesos i un dia de presó per maltractament i a 9 mesos i un dia més per amenaces. En total, l'home haurà d'estar 7 anys, 9 mesos i 2 dies entre reixes per violar i agredir reiteradament la seva dona durant els anys 2009 i 2010. L'acusat, a més, no es podrà apropar a menys de 100 metres a la seva ja exdona ni podrà comunicar-se amb ella durant més de 13 anys.

L'acusat va assegurar durant el judici que les relacions sexuals van ser consentides i va negar haver agredit la dona amb un ganivet i haver-la amenaçat de mort. La víctima, en canvi, va dir que el seu marit la va obligar a mantenir relacions sexuals en dues ocasions malgrat que ella s'hi oposava. La parella convivia des de feia dotze anys i tenien una filla de nou anys d'edat.

En concret, es jutjava l'home per haver obligat la seva dona a tenir relacions sexuals el 8 de març del 2009, malgrat que ella s'hi havia negat i plorava, i de repetir l'agressió el 24 de febrer del 2010 al bany del domicili familiar on vivien, també sense el seu consentiment. A més, se l'acusava d'haver-la agafat fortament pel coll durant una discussió el 5 de març del 2010 i d'amenaçar-la de mort amb un ganivet el 6 de març del 2010.

stats