SOCIETAT
Societat 11/08/2011

L'alcalde de Lloret de Mar: “Això no pot continuar així”

Romà Codina transmet un missatge de mà dura arran dels últims aldarulls que han protagonitzat els turistes joves, i anuncia que endurirà les ordenances sobre l'oci i els controls

Redacció
1 min
Romà Codina és l'alcalde de Lloret de Mar / LLORET.ORG

Lloret de Mar“Això no pot continuar així”. Són les paraules de Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar després del segon episodi d'aldarulls protagonitzats pels turistes al municipi de la comarca de la Selva, uns disturbis que han deixat 20 detinguts i 22 ferits lleus. “Ja n'hi ha prou”, ha comentat Codina, que recorda que l'Ajuntament “no està en contra de l'oci nocturn” però que “aquest no és el model de turisme que vol la majoria de la població”.

Codina, que confessa que els disturbis tenen “indignats” els representants municipals, aposta per endurir les ordenances que afecten el sector per evitar que es repeteixin incidents semblants. L'alcalde també vol fer més revisions als locals i més controls de la venda d'alcohol a menors d'edat. “Tancarem els locals que no ho compleixin”, ha dit Codina, que ha recordat que “tots els regidors estan amb mi”. Tot l'Ajuntament en bloc ha consensuat un manifest de condemna als fets.

stats