SOCIETAT
Societat 28/05/2011

L'alcalde de Madrid envia la policia a Ferraz perquè multi el cotxe de Zapatero

Els bombers també han aparegut a la seu del PSOE a Madrid, ja que una part de la façana de l'edifici del davant s'ha desprès i ha caigut a terra

Agències
1 min

MadridLa Policia Municipal de Madrid no ha volgut deixar de tenir part de protagonisme en la jornada en què el PSOE ha intentat aclarir el seu futur i ha entronitzat Rubalcaba com el successor natural de Zapatero. Els agents s'han acostat a la seu socialista amb la llibreta de multes a la mà i han començat a sancionar els cotxes del personal de seguretat del president del govern espanyol, que estaven aparcats davant de l'edifici on hi havia tota la cúpula socialista, al carrer Ferraz de Madrid. Els conductors dels dirigents del PSOE que tenien cita a Ferraz han comentat sorpresos la severitat dels policies municipals, que han anotat les matrícules de dos vehicles aparcats en doble fila. Els bombers també han aparegut a l'edifici del davant perquè part de la cornisa s'ha desenganxat i ha caigut a terra. Gallardón pot veure augmentada la recaptació a costa de Zapatero. Qualsevol semblança amb una venjança perquè no deixi que el consistori s'endeuti més pot ser una simple coincidència.



Però l'alcalde madrileny, Alberto Ruiz Gallardón, no ha enviat només els seus policies a les portes de la seu socialista, sinó que també hi ha enviat els bombers. L'ambient ja estava prou caldejat al PSOE, però no com perquè hi hagués risc de foc. El motiu ha estat el despreniment de part de la cornisa de l'edifici situat just davant de la seu del partit, provocat per la intensa pluja d'ahir. Finalment s'han eliminat els elements de risc de despreniment per als vianants.

stats