Societat 12/12/2012

Lara: la reforma educativa de Wert és "inoportuna d'allò més"

El president del Grup Planeta critica la llei Wert i els partits catalans que criden a la desobediència

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Grup Planeta, José Manuel Lara, ha criticat el projecte de llei de la reforma educativa promoguda pel ministre José Ignácio Wert, que ha considerat "inoportú d'allò més" per crispar la situació entre Catalunya i Espanya de manera "innecessària". Al mateix temps, però, Lara ha retret als principals partits catalans per haver proposat la desobediència davant la llei.

Lara ha fet aquestes declaracions a l'entrada d'una xerrada sobre emprenedoria al Cercle d'Economia, del qual va ser president entre els anys 2005 i 2008.

L'empresari, que va assegurar que traslladaria el seu grup empresarial fora de Catalunya si se separava d'Espanya, ha afegit que la reforma educativa és un tema que l'han de debatre tots junts, "tancats en un frenopàtic, per veure si es posen d'acord".

Lara ha considerat que de moment, la reforma només ha servit per crispar més la situació de forma "innecessària" i ha criticat les dues parts per crear més "problemes i divisions".

En referència als partits catalans que han cridat a la desobediència, ha censurat les seves posicions radicals i ha criticat que ambdós costats es tractin "a crits".

stats