Publicitat
Publicitat

L'arquebisbe de Tarragona manté que el comportament dels homosexuals "no és correcte", però demana perdó a qui s'hagi pogut ofendre

Jaume Pujol assegura que ell té molts coneguts que "tenen aquestes coses"

L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha demanat disculpes aquest dimarts al migdia arran de les polèmiques declaracions que va fer dilluns a Els matins de TV3 en relació amb el col·lectiu homosexual. "No vull que se'm malinterpreti, i si algú s'ha sentit ofès, li demano perdó", ha assegurat. "A mi quan em pregunten m'agrada contestar, i no m'agrada callar les coses, però no vull faltar el respecte a ningú", ha conclòs.

No obstant això, l'arquebisbe es ratifica i manté que l'actitud dels homosexuals "no és correcta". "Una cosa és la dignitat de les persones, i tots som fills de Déu, i una altra cosa és el comportament, i l'Església sempre ha dit que aquest comportament no és correcte".

L'arquebisbe ha insistit que no vol entrar en polèmica, i ha assegurat que respecta totes les persones, "tinguin la inclinació que tinguin", i encara més quan, segons ha reconegut, té "tanta gent coneguda que tenen aquestes coses".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de