Societat 24/01/2012

L'arquebisbe de Tarragona manté que el comportament dels homosexuals "no és correcte", però demana perdó a qui s'hagi pogut ofendre

Jaume Pujol assegura que ell té molts coneguts que "tenen aquestes coses"

Acn
1 min
Jaume Pujol

TarragonaL'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha demanat disculpes aquest dimarts al migdia arran de les polèmiques declaracions que va fer dilluns a Els matins de TV3 en relació amb el col·lectiu homosexualEls matins. "No vull que se'm malinterpreti, i si algú s'ha sentit ofès, li demano perdó", ha assegurat. "A mi quan em pregunten m'agrada contestar, i no m'agrada callar les coses, però no vull faltar el respecte a ningú", ha conclòs.

No obstant això, l'arquebisbe es ratifica i manté que l'actitud dels homosexuals "no és correcta". "Una cosa és la dignitat de les persones, i tots som fills de Déu, i una altra cosa és el comportament, i l'Església sempre ha dit que aquest comportament no és correcte".

L'arquebisbe ha insistit que no vol entrar en polèmica, i ha assegurat que respecta totes les persones, "tinguin la inclinació que tinguin", i encara més quan, segons ha reconegut, té "tanta gent coneguda que tenen aquestes coses".

stats