L'empresa acusada de causar el brot de legionel·losi a Sabadell estudia mesures judicials

Tractaments Tèrmics Carreras S.A. defensa la seva innocència per restablir el seu bon nom

L'empresa Tractaments Tèrmics Carreras S.A., acusada d'estar en l'origen del brot de legionel·losi detectat a Sabadell el mes de setembre passat, defensa la seva innocència i estudia mesures judicials per restablir el seu bon nom. De fet, ha publicat un missatge en els mitjans locals en què assegura que les analítiques realitzades en les seves instal·lacions han demostrat que no estan en l'origen del brot. D'aquesta manera, pretén que la població de Sabadell entengui que ells no en són els causants.

"Es confirma que Tractaments Tèrmics Carreras S.A. en cap moment ha estat la causant del brot de legionel·losi", assenyala l'empresa en l'anunci publicat a la premsa. També indica que el passat 23 d'octubre el conseller de Salut, Boi Ruiz, va reconèixer aquest fet, després que fonts del departament anunciessin setmanes abans en roda de premsa que les analítiques ubicaven el focus en les seves instal·lacions.

"Davant aquesta informació, l'empresa ha encarregat als seus serveis jurídics les accions per restablir el bon nom de la companyia", afegeix el comunicat. Finalment, l'empresa demana als responsables de Salut que "continuïn la recerca per aclarir de manera definitiva aquest episodi", que va causar la mort de 6 persones a la capital vallesana.