Publicitat
Publicitat

Les fortes pluges destrossen un carrer de Salou

L'aiguat també ha inundat baixos d'edificis i s'ha emportat alguns cotxes aparcats a la via, malgrat que l'Ajuntament va avisar que es retiressin

Les fortes pluges caigudes durant la matinada passada han destrossat completament el carrer C de Salou (Tarragonès) en desbordar-se la riera de Barenys. Els tècnics municipals van observar que cap a les 17 hores d'ahir dos arbres eren arrossegats per l'aigua del torrent, un dels quals va quedar entravessat i va poder ser retirat ràpidament.

L'altre arbre va seguir barranc avall i es va encastar als conductes ubicats sota el carrer C, per la qual cosa va produir un tap fins que, poc després de les 22 hores, la pressió de l'aigua va fer que saltessin les voreres, l'asfalt i tot el que hi havia en aquesta via.

També l'aigua va inundar baixos d'edificis i es va emportar alguns cotxes aparcats, els propietaris dels quals no els havien retirat, malgrat que l'Ajuntament va avisar mitjançant SMS del perill, com fa habitualment.

En aquests moments, l'equip de govern de Salou està celebrant una reunió d'emergència per avaluar els desperfectes causats al barranc, el tram en aquest municipi del qual es va netejar la setmana passada, segons aquestes mateixes fonts, que han lamentat el que ha succeït i han tornat a reclamar l'urgent desviament de la riera de Barenys.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de