Publicitat
Publicitat

L'exconseller Ausàs tenia tabac per valor d'uns 14.000 euros a casa seva

El magatzem central de la banda pertanyia a un altre membre del grup, però el polític tenia una petita partida per vendre a seu domicili quan la policia el va escorcollar

A casa de l'exconseller Jordi Ausàs hi havia tabac andorrà per un valor aproximat d'uns 14.000 euros, segons els primers càlculs fets per la policia, pendents ara de ser ratificats o matisats pels experts que designi el jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell.

Aquesta seria una de les principals proves que haurien trobat els agents que investiguen el cas contra l'exconseller de Governació i exalcalde de la Seu, implicat presumptament en una trama de contraban de tabac que hauria introduït material per valor d'uns 300.000 euros d'Andorra a Catalunya des del mes de maig.

Ausàs participava com a distribuïdor en el negoci, segons els indicis que recull la investigació, i acudia al magatzem central del grup, que era d'un altre dels detinguts, a adquirir les partides que necessitava per vendre als seus clients.

En total, hi ha set detinguts pel cas –incloent-hi Ausàs i un guàrdia civil–, però la investigació continua oberta i es podrien arrestar altres persones. El jutjat ha de decidir ara si, mentrestant, dóna la llibertat provisional als arrestats.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de