TECNOLOGIA
Societat 25/03/2011

L'iPad 2 i la Nintendo 3DS arriben avui a les botigues

El tablet d'Apple es posarà a la venda a les cinc de la tarda, tot i que des de les dues de la matinada ja es pot reservar per internet. D'altra banda, la nova versió de la consola de Nintendo incorpora la possibilitat de jugar en 3D

Redacció
2 min
Una imatge del nou iPad2

BarcelonaEl dia D ha arribat. I queden poques hores per a l'hora H. Després de sortir a la venda als Estats Units el dia 11, avui surt a la venda a l'Estat el nou iPad2, a les cinc de la tarda. Des de les dues de la matinada, però, ja es pot reservar a través de la botiga online d'Apple. El nou giny de la companyia tecnològica nord-americana, que substitueix la primera versió de l'iPad, llençada encara no fa un any, inclou dues càmeres per fotos i vídeos amb un giroscopi, amb un processador de doble nucli. També incorpora una funda magnètica que quan s'obre o es tanca activa o desactiva l'aparell. L'iPad 2 tampoc no admet continguts en suport Flash, però funciona amb el sistema operatiu en la nova versió 4.3.

Una millora notable del tablet d'Apple és el tamany, que passa dels 13,4 mil·límetres de gruix que té actualment als 8,8, cosa que representa l'aprimament del 33%, fins i tot més prim que l'iPhone 4. El preu del model de 16 GB amb Wi-Fi serà de 479 euros, 579 euros el de 32 GB i 679 euros el de 64 GB. D'altra banda, l'iPad 2 amb Wi-Fi i 3G de 16 GB es podrà comprar per 599 euros. El de 32 GB valdrà 699 euros, mentre que el més car serà el de 64 GB, que costarà 799 euros.

Nintendo 3DS

D'altra banda, avui també arriba a les botigues la nova Nintendo3DS. La principal novetat d'aquesta videoconsola portàtil respecte a la versió original és que s'hi podrà jugar en 3D sense haver d'utilitzar ulleres especials i jocs de realitat augmentada. Manté les dues pantalles, tot i que la superior és una mica més gran. S'hi podran fer fotografies en 2D i 3D i vídeos en 2D. Les perspectives de venda són molt bones. La consola es va llançar al Japó fa un mes, i el cap de setmana del 26 de febrer se'n van vendre les 400.000 unitats disponibles. El preu serà de 250 euros.

stats