Publicitat
Publicitat

L'illa on va naufragar el 'Costa Concordia' demana 80 milions d'indemnització

El capità del creuer ha sigut acusat durant la vista dels delictes d'homicidi culpós múltiple, abandonament del vaixell i naufragi

L'Ajuntament de l'illa de Giglio, on el 13 de gener del 2012 va naufragar el creuer 'Costa Concardia', ha demanat 80 milions d'euros com a compensació pels danys causats pel vaixell. La demanda s'ha produït aquest dilluns durant la primera vista de l'audiència preliminar del procés.

A la vista ha assistit Francesco Schettino, el capità del vaixell i principal imputat en el cas. La fiscalia li ha atribuït delictes d'homicidi culpós múltiple, abandonament del vaixell, naufragi i de no haver informat immediatament les autoritats portuàries de la col·lisió contra l'escull que va provocar l'accident.

A més, els propietaris del creuer han informat de la intenció de presentar-se com a acusació civil "pels dany irreparables causats per l'enfonsament". Els advocats dels passatgers també han demanat un "milió d'euros per a cada passatger com a compensació, i demanarem que es confisqui un vaixell i accions".

La vista ha quedat ajornada fins dimecres.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de