Societat 18/11/2011

L'informe de Bombers posa en dubte que l'immoble ocupat a la plaça Duc de Medinaceli sigui habitable

Després de la manifestació d'estudiants d'ahir, un grup de persones va ocupar aquesta finca de Ciutat Vella, i l'informe encarregat pels Mossos d'Esquadra a Bombers de Barcelona en constata ara el mal estat

Ara
1 min

BarcelonaL'informe que els Mossos d'Esquadra van encarregar a Bombers de Barcelona sobre l'estat de l'immoble ocupat des d'ahir a la plaça Duc de Medinaceli, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, conclou que les deficiències que hi han detectat "podrien suposar la no-habitabilitat de l’edifici". Els Mossos d’Esquadra han remès al jutjat de guàrdia les diligències policials motivades per l'ocupació de l'immoble, on es fan constar els informes elaborats sobre l'estat estructural de la finca, tant el de Bombers com el que ja havia lliurat el propietari de l'edifici alertant sobre la situació de precarietat en què es troba.

Ahir a la nit, després de la manifestació d'estudiants, un grup de persones, emmarcades en la lluita del moviment 15-M, van ocupar aquest immoble. El propietari de la finca es va presentar, poc després, a dependències policials per denunciar els fets. Aquest matí, el mateix propietari ha aportat als Mossos d’Esquadra un informe tècnic, elaborat per un arquitecte, en què informava del mal estat en què es trobava aquesta finca i del greu perill que suposava per a la integritat física de les persones que l'estaven habitant, segons han informat fonts policials.

Arran d’aquest informe tècnic, els Mossos d'Esquadra han requerit els serveis dels Bombers de Barcelona perquè fessin una inspecció tècnica per valorar la situació estructural de l’edifici. Efectius dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins a la plaça Duc de Medinaceli i, després de fer un reconeixement de l’interior de l’immoble, han determinat que "les deficiències detectades podrien suposar la no-habitabilitat de l’edifici".

stats