Assalten una àvia de 77 anys a Llagostera i li lliguen una bossa al cap amb cinta adhesiva

Els tres assaltants, que van actuar a cara descoberta, es van emportar joies de l'habitatge

Nou assalt violent a les comarques gironines. Aquest cop, la víctima ha estat una àvia de 77 anys que viu sola en una casa del nucli antic de Llagostera. Ahir cap a les cinc de la tarda, la dona va sentir que trucaven a la porta i va obrir. A fora hi havia tres homes que li van demanar d'anar a veure un habitatge que havia posat a lloguer. Quan la dona va anar a buscar les claus, els assaltants −que actuaven a cara descoberta− se li van abraonar i li van tapar el cap amb una bossa de roba, que van subjectar amb cinta adhesiva. A més, també li van colpejar l'esquena en posar-se a cridar.

Mentre la dona demanava auxili als veïns i s'intentava treure la bossa, els lladres van regirar l'habitatge i se'n van emportar joies. La víctima, que anava a les palpentes, va aconseguir sortir fins al carrer i allà va ser on uns veïns la van ajudar i la van deslliurar de la bossa. Aleshores, l'anciana va alertar a la Policia Local i, des cos policial, el cas va derivar cap als Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació i treballen per intentar localitzar els assaltants.

Degoteig de casos

L'assalt violent a Llagostera ha passat pocs dies després que n'hi hagués un altre a la mateixa zona. Aquell cop, però, les víctimes van ser un matrimoni d'origen britànic que viuen en un xalet d'una urbanització de Santa Cristina d'Aro.

En aquest cas, l'assalt va tenir lloc al vespre i els lladres van abordar el marit al jardí de l'habitatge, quan havia sortit a fora a fumar una cigarreta. Els lladres, que portaven una pistola, es van mostrar extremadament cruels amb la dona, ja que van jugar amb ella la ruleta russa. Li van ensenyar com a dins del carregador hi havia bales i, per aconseguir que els diguessin on era la caixa forta, van apuntar el cap de la víctima amb l'arma i van prémer fins a dues vegades el gallet.