ALPINISME
Societat 28/05/2013

Lleida ret aquest dimecres un homenatge a l'alpinista Juan Garra

Es guardarà un minut de silenci durant la celebració de la Copa Catalunya de futbol i un homenatge al pati del Castell de la Suda. Televisió de Lleida li ha dedicat també un emotiu vídeo

Ara
1 min

BarcelonaLleida continua acomiadant-se de l'alpinista Juanjo Garra, mort la matinada de diumenge a l'Himàlaia, on havia resistit tres dies a gairebé 8.000 metres després de trencar-se el turmell. Garra era una persona molt estimada a la seva ciutat natal i Televisió de Lleida li ha dedicat un emotiu vídeo com a tribut.

Aquest dimecres es guardarà un minut de silenci durant la celebració de la Copa Catalunya de futbol i es durà a terme un altre acte d'homenatge al pati del Castell de la Suda de Lleida, des d'on es veuen les muntanyes del Pirineu.

"Les més altes muntanyes del món eren el repte permanent d'una persona que sabia superar-se i ajudava tothom a fer-ho. Juanjo Garra era un referent a Lleida i per a Lleida en l'alpinisme i en l'amor per la naturalesa i per la muntanya. Després de posar la bandera de Lleida en el novè cim de més de 8.000 metres, la duresa de l'Himàlaia ens ha fet pagar el seu dur tribut", va declarar l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Són moltes les mostres de condol per la mort de Garra. El president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, ha destacat en un article a l'ARA que Garra era un referent pel món de l'alpinisme i l'excursionisme.

stats