SOCIETAT
Societat 10/06/2011

Llibertat amb càrrecs per als cinc 'indignats' detinguts pels aldarulls a València

Milers de persones van protestar aquest dijous per la intervenció de la policia i les detencions. Aquest divendres, els 'indignats' han convocat una concentració amb motiu de la visita de Rubalcaba

Acn
1 min
Càrregues contra els 'indignats' a davant les Corts Valencianes / ACN

BarcelonaEl magistrat del jutjat número 19 de València ha deixat en llibertat aquest divendres a la matinada les cinc persones relacionades amb les acampades del 15-M detingudes aquest dijous a les immediacions de les Corts Valencianes després dels aldarulls i les càrregues policials. Els indignats estan acusats de desobediència civil i atemptat a l'autoritat i hauran de presentar-se cada tercer divendres de mes als jutjats, segons informa el moviment a través de la xarxa.

Aquest dijous al vespre, milers de persones van marxar en senyal de protesta des de la delegació del govern espanyol a València fins a la comissaria de la Policia Nacional de Zapadores, on prestaven declaració els detinguts. A través de les xarxes socials, els organitzadors de l'acampada valenciana han convocat una concentració aquest vespre a l'Hotel Melià de la ciutat arran de la visita del ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per reunir-se amb militants del PSPV-PSOE en la roda de contactes anteriors al procés de primàries al PSOE.

stats