Societat 20/04/2012

Llibertat provisional per als dos detinguts a Tarragona en relació amb els aldarulls durant el 29-M

Se'ls imputen delictes de desordres públics, danys, coaccions i contra la seguretat vial

Acn
1 min

TarragonaEl jutge ha decretat llibertat provisional per als dos detinguts aquest dijous a Tarragona relacionats, presumptament, amb els aldarulls del dia de la vaga general, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona, en funcions de guàrdia, els ha imputat pels delictes de desordres públics, danys, coaccions i contra la seguretat vial. A més dels dos detinguts de Tarragona, aquest dijous els Mossos d'Esquadra també van detenir quatre persones a Barcelona relacionades amb els aldarulls.

Mentre els de Tarragona han passat a disposició judicial a primera hora del matí d'aquest divendres, els quatre detinguts de Barcelona s'espera que hi passin al llarg dels pròxims dies.

Segons van informar aquest dijous els Mossos d'Esquadra, els dos detinguts de Tarragona, Robert M.M., de 18 anys, i Josep Maria M.C., de 28 anys, els dos de nacionalitat espanyola, estarien implicats amb els actes vandàlics que es van produir durant la vaga del 29-M. Els Mossos relacionen els dos arrestats a Tarragona amb els aldarulls produïts, per exemple, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i a la seu del PPC.

stats