ALDARULLS AL CARRER
Societat 15/08/2011

Llibertat amb càrrecs per a l'últim dels detinguts pels aldarulls de Lloret de Mar

Un altre dels responsables principals, un jove de nacionalitat holandesa, continua ingressat a la presó a l'espera de reunir els 1.500 euros de fiança establerts pel jutge

Agències
1 min
Amics i familiars dels detinguts s'esperen a les portes dels jutjats de Blanes / ACN

Lloret de MarEl jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per a l'últim detingut pels aldarulls de la setmana passada a Lloret de Mar. L'home, de nacionalitat eslovena i resident a la població gironina, s'haurà de presentar cada 15 dies als jutjats.

Un altre dels principals responsables dels aldarulls, un jove de nacionalitat holandesa, continua ingressat a la presó a l'espera d'aconseguir els 1.500 euros de fiança establerts pel jutge.

En total, el jutge ha enviat a la presó cinc persones i ha deixat en llibertat la resta d'implicats, vuit d'ells amb càrrecs. Tots hauran de pagar una fiança de 3.000 euros pels danys ocasionats. La vintena de detinguts tenen entre 20 i 30 anys i són majoritàriament francesos. L'holandès a qui el jutge ha ordenat presó amb fiança va llançar una pedra a una furgoneta dels Mossos d'Esquadra.

Els arrestats estan acusats de protagonitzar aldarulls dijous passat i enfrontaments amb la policia. Estan acusats de desordres públics i d'atemptar contra l'autoritat.

Els disturbis es van generar arran de les deficiències elèctriques a la discoteca Colossos, situada a la zona d'oci nocturn del municipi.

Els joves en llibertat, però, van exculpar-se ahir en declaracions a TV3, on van assegurar que es van trobar enmig d'una càrrega policial i que agents de paisà els van colpejar.

Una plataforma ciutadana de Lloret de Mar ha convocat per aquesta tarda una manifestació per reclamar un turisme de qualitat per a la població costanera.

stats