Societat 14/09/2012

Els Mossos investiguen la mort d'un home a Lloret trobat amb múltiples trets

La víctima encara no està identificada, però sospiten que podria ser de l'Europa de l'Est

Acn
2 min
Transport judicial s'endú del lloc dels fets el cos de l'home trobat mort a Lloret / ACN

Lloret de MarEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a qui han trobat cosit a trets aquest dijous a la nit, estès a terra al costat d'un totterreny amb les portes obertes en un carreró sense sortida de Lloret de Mar (Selva).

Fonts properes al cas apunten que l'home hauria rebut fins a cinc trets, un dels quals ha impactat de ple al cap. Cap a un quart de nou del vespre, un veí que passava amb una furgoneta per la zona ha vist el cadàver i ha avisat la policia. L'aixecament de cadàver s'ha fet cap a les 12 de la matinada. La víctima encara no ha estat identificada, però sospiten que podria ser de l'Europa de l'Est, Rússia o Ucraïna. El cas es troba sota secret de sumari i totes les hipòtesis estan obertes, fins i tot que es pugui tractar d'una venjança.

La comitiva judicial que s'ha desplaçat fins a l'indret i els agents de la unitat territorial d'investigació dels Mossos d'Esquadra han estat diverses hores pentinant la zona a la recerca de proves, com ara casquets de bala. El cos de la víctima ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona on se li farà l'autòpsia.

Segon tiroteig en dues setmanes

És la segona vegada en dues setmanes que Lloret de Mar viu un tiroteig. El primer va tenir lloc a la urbanització Els Pinars a principis de mes. Un pare i un fill van resultar ferits quan dos encaputxats que anaven en una moto de gran cilindrada van obrir foc contra el cotxe on viatjava la família. El pare hauria rebut tres impactes de bala a l'esquena, el menor, un nen de 3 anys, va rebre un tret al cap.

Després d'obrir foc, els autors del tiroteig van fugir de la urbanització i van conduir fins a una altra urbanització de Vidreres, l'Aiguaviva Park. Allà, van abandonar la moto −que no duia matrícula− i, segons investiguen els Mossos d'Esquadra, es van ficar dins un cotxe de gamma alta de la marca Audi. Encara no hi ha hagut detinguts en relació amb el cas.

stats