Societat 23/10/2011

Una altra baralla nocturna a Lloret acaba amb dos joves ferits greus

Els ferits són dos joves de nacionalitat holandesa que van ser ingressats greus a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els fets van succeir dissabte a la matinada, si bé la informació policial no ha transcendit fins avui.

Efe
1 min

BarcelonaUna altra baralla de matinada a la sortida d'un pub a Lloret de Mar ha acabat amb dos ferits greus per arma blanca, segons han informat aquest diumenge fonts dels Mossos d'Esquadra. Els ferits són dos joves de nacionalitat holandesa que van ser ingressats greus a l'hospital Josep Trueta de Girona, on segueixen en estat estable. Els fets van succeir dissabte a la matinada si bé la informació policial no ha transcendit fins al dia d'avui. Una tercera persona va ser ingressada en estat lleu a l'Hospital de Blanes també com a fruit d'aquesta batussa que es va produir a la sortida del pub Londoner, a Lloret.

Aquesta baralla es produeix després d'un estiu marcat per diversos incidents violents vinculats a l'oci nocturn a Lloret de Mar. Així, un adolescent britànic va morir apunyalat el passat 17 de juliol a Lloret de Mar per tres joves francesos que posteriorment van ser detinguts. El passat 8 d'agost hi va haver una baralla multitudinària en la qual centenars de joves es van enfrontar a la policia autonòmica causant diversos destrosses en una batalla campal que es va saldar amb 20 detinguts, 22 ferits i nombrosos danys materials.

Després d'aquest incident hi va haver una manifestació de protesta i l'alcalde de Lloret, Romà Codina (CiU) va anunciar un paquet de mesures per acabar amb l'anomenat turisme de borratxera en aquesta localitat.

stats