Societat 16/12/2010

Lluís Sacrest: "El que ha passat a Olot és una trista coincidència"

1 min
L'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, reconeix que són moments molt durs per la ciutat.

OlotL'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, ha assegurat que el que està vivint la ciutat és una "trista coincidència". En poques setmanes s'han conegut onze suposades morts d'ancians al geriàtric La Caritat a mans del zelador Joan Vila. Ara, a més, cal afegir a la macabra llista els quatre assassinats que Pere Puig ha comès amb un rifle de caça, arrabassant la vida a pare i fill de Construccions Tubert i a dos treballadors de l'entitat bancària CAM d'Olot. Sacrest assegura que Olot s'ha de refer perquè "està absolutament consternada" i afegeix que "han tingut mala sort" per ser escenari de tants crims en poc temps. A més, l'alcalde defensa que "res" justifica les morts de les quatre persones a mans de Pere Puig.

Sacrest ha estat també entrevistat per Josep Cuní a Els Matins de TV3, l'alcalde l'Olot. Durant la seva intervenció, ha lamentat el "brutal i bestial" assassinat succeït ahir a Olot. L'alcalde ha subratllat que "cap motiu justifica una acció com la que s'ha emprès". Sacrest s'ha mostrat consternat perquè no saben què va portar l'assassí a cometre els crims.

Tot i això, sí que ha volgut reflexionar sobre la societat actual: "Estem en una societat molt feble, molt fràgil, que crea unes situacions de desequilibri mental que porten a situacions com aquesta". Sacrest ha volgut destacar que davant d'accions personals com la succeïda a la capital de la Garrotxa "estem indefensos, són imprevisibles". Ha conclòs que el que cal és "ser conscients de la realitat i treballar per tenir una societat més sana i que la gent mantingui els seus equilibris".

stats