TECNOLOGIA
Societat 23/07/2011

Logitech Harmony 200

Iba2
1 min
Logitech Harmony  200

És habitual tenir a casa més d'un comandament per veure la televisió, controlar el DVD i fins i tot la TDT o l'equip d'alta fidelitat. Sol ser incòmode canviar de comandament segons les necessitats, de manera que la solució que proposa Logitech sembla ideal: tres comandaments en un. Amb Logitech Harmony -un comandament a distància universal- i una connexió a internet s'aconsegueix concentrar fins a tres comandaments en un de sol. Per això hem d'obrir-nos un compte a la pàgina web del dispositiu i escriure els noms dels aparells que volem controlar. El comandament reconeix més de 5.000 aparells diferents. Estarà disponible aquí des de mitjans d'agost amb un preu suggerit de 19.99 euros. Jordi Sabaté.

Imprescindible per als sibarites i amants dels productes de la terra. Jaume Aguadé fa anys que descobreix els millors vins catalans i expressa les seves opinions sobre el món de l'enologia.

Per relaxar-se millor i adormir-se amb el so de cascades, la pluja tropical o amb sons nocturns. Ofereix sons ambientals que contraresten el soroll del carrer o el silenci inquietant.

stats