Publicitat
Publicitat

L'organització del Mobile assegura als assistents que "la situació està sota control"

En un correu informatiu, els responsables de la fira asseguren que es manté la normalitat i que les hostesses informen els assistents de les sortides alternatives per abandonar el recinte

L'organització del Mobile World Congress ha adreçat avui un correu electrònic a tots els assistents a aquesta fira de la telefonia mòbil amb un missatge de calma. En aquest escrit (en anglès), s'informa que els estudiants s'han concentrat durant aquesta tarda a la pla ça Espanya, just davant del recinte de la Fira de Barcelona , i que, per aquest motiu, s'han tancat, per exemple, els accessos al metro més propers a la Fira. Asseguren, però, que "l a policia la situació sota control ".

L'organització explica que hi ha hostesses per indicar als assistents per on han de sortir del recinte i per donar-los tota la informació necessària per localitzar la boca del metro més propera o el transport escollit. Informen, també, que hi ha taxis disponibles i que  funcionen amb normalitat els autobusos d'enllaç amb les terminals 1 i 2 de l'aeroport de Barcelona . L'organització es compromet a anar actualitzant aquesta informació.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de